Tm Aw Oostduinkerke 33

Villa M

Unieke minimalistische villa van Caan Architecten uit 2015. Nu al iconisch te noemen omwille van het ingenieus architecturaal concept. Tot in de essentie uitgepuurde soberheid die het maximum haalt uit volume, omgeving en licht. ​Top gesitueerd op 1 van de mooiste plekjes van Oostduinkerke met zicht vanuit de living op de hoogste duin van de streek. ​


Premium in orde, instapklaar, hoogste afwerkingsniveau en materialen inclusief domotica en ecologische high tech. Royaal met 600 m² bewoonbare opp garage inbegrepen. De ruimtesensatie wordt in crescendo versterkt door een open grondplan, de dynamiek van verschillende geconnecteerde split levels en enorme landschapsramen met extensie van binnen naar buiten.

De binnenruimtes zijn vernuftig in niveaus uitgezet Niet alleen visueel sterk met unieke perspectieven en niets dan bevrijdend licht en zicht. Ook slim omwille van de extra creatie van heel wat bruikbare m² woonoppervlakte. Alleen de slaapvertrekken zijn afgeschermd.

Het kenmerkt grote architectuur dat de verschillende leefruimtes hoewel open en organisch in mekaar vloeiend toch een eigen identiteit, sfeer en geborgenheid uitstralen. Living met zicht op de duinen en geweldige open haard, loopt over in lager gelegen TV kamer voor de kinderen en extra hobbykamer met groot raam dat zicht geeft op garage met (momenteel) een oldtimer als eye catcher.
Magnifieke slaapvertrekken, master + 2 gelijke voor de kinderen op terrasniveau.


Typisch Caan is de gevoeligheid voor de cleane look vandaar ook focus op functionaliteit met veel opbergruimte in de vorm van op maat gemaakte ingemaakte kasten, dressing en allerlei handige oplossingen.

2 perfecte badkamers met carrara marmer en vola kranen, leuke bureauruimte in de hoogte met open zicht, Obumex droomkeuken. Kelderverdieping met garage voor 6 wagens, wijnkelder, 2 ruime bergingen, wasruimte en extra stockageruimte.
Belangrijke troeven naast de prachtige vormgeving, de locatie en het afwerkingsniveau zijn de high end ecologische installaties (warmtepomp met grondboringen, zonnecollector) en de geavanceerde tech met toegangscontrole, camerabewaking, alarmsysteem, all-in domoticasysteem voor verlichting, gordijnen etc…

Pure schoonheid en maximaal wooncomfort in dit prachtige huis dat ritmisch meedeint met licht, golven en helmgras.


Referentie: 687
Bouwjaar: 2015
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 690 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 600 m²
Adres: Witte Burg 98, Oostduinkerke-Bad
Tm Aw Oostduinkerke 24

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 92 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Oostduinkerke 5

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Oostduinkerke 8