Lvs Aw Aartselaar 40

Villa M

Magnifieke modernistische villa ontworpen door architect G. Baines die ondermeer ook heeft getekend voor de restauratie van Huis Guiette in Antwerpen. Architecturaal topconcept met focus op uitgebalanceerde ruimteverdeling en maximale benutting van licht en zicht. De grote glaspartijen zorgen voor een harmonieuze extensie van binnen naar buiten en omgekeerd. Het resultaat is een unieke rustgevende woonbeleving dankzij het zicht op de impressionante door architect Jacques Wirtz aangelegde zuidgerichte tuin met vijver en verschillende aangelegde terrassen. Tuinconcept en architectuur zijn uitgezet in perfect harmonieuze mix wat uitzonderlijk is. De tuin alleen al is zeer waardevol.


De woning is filmisch ruim met ondermeer een coole woonkamer met open haard, 5 slaapkamers en 3 badkamers. De professioneel uitgeruste keuken op natuursteen is voorzien van een gezellige ontbijthoek met aansluitend een terras. Het stijlvolle design laat niets aan de verbeelding over.De interieurvormgeving is dan ook van de hand van de gereputeerde Claire Bataille. Alle ingezette materialen en interieurelementen zijn duurzaam, zorgvuldig geselecteerd en geconcipieerd en van premium kwaliteit. In 1997 is in tune met de modernistische vormgeving een aanbouw geplaatst met aparte ingang, leefruimte op parket met slaapkamer/bibliotheekruimte, douche en toilet.

Dit gedeelte laat verschillende creatieve invullingen toe zoals een praktijkruimte, bureau, studio, guest house of kangoeroeconcept. Ruime dubbele garage. Het pand is deels onderkelderd en heeft ook een kruipkelder. CVketel op mazout vernieuwd in 2011. EPC 793kWh/m²-UC1968263 maar in realiteit lager wegens extra dakisolatie. Een parel van een woning. Tribute aan het modernisme met een exclusieve tuin van de visionaire Wirtz, tot op de dag van vandaag nog steeds de held van menig tuinarchitect. Instapklaar. Volledige privacy. Een eer voor ons om te mogen aanbieden.


Referentie: 543
Bouwjaar: 1968
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 3500 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 417 m²
Adres: Barones De Borrekenslaan 6, Aartselaar
Lvs Aw Aartselaar 47

 • Bedrooms

  5

 • 3

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 793 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Lvs Aw Aartselaar 05