2023 08 21 Investinspain Villa Bruineel Drone P4

Villa MC

Moderne villa gelegen in het exclusieve Marbella Club Golf Resort. Een schitterend complex met een robuust sober gesloten voorgevel. Aangebouwd in lagen tegen een rotswand met vergezicht op de fonkelende baai en ongerepte natuur. Vernuftig concept met spatieuze ruimtes en volumes gespreid over een bewoonbare oppervlakte van 454 m² op een perceel van 4330 m².


Uitgepuurde en strak zuiver belijnde architectuur die volledig focust op ruimtebeleving, evenwicht en ultieme luxe. Het complex is in verschillende lagen geometrisch uitgezet voor een maximale benutting van licht, zicht en verbinding met het fantastische omringende landschap. De ruimtes vloeien in elkaar over in een harmonieuze flow. Hier geen stijlbreuken of architecturale dissonanties maar een zeer consistente geabstraheerde vormgeving vertaald in een sober kleurenpallet. De ingezette materialen zijn natuurlijk en verbinden aldus met de streek.

De villa herbergt 5 ruime slaapkamers elk zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en een perfecte privacy te bieden. Inclusief aparte conciërgekamer. Premium gym voorzien van de modernste apparatuur inclusief een extra badkamer. En dit met verbluffend vergezicht op de natuur en de zee.

Verder omvat de woning vloerverwarming voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het seizoen. De open en overdekte terrassen met een totaal opp van 404 m² nodigen uit tot ontspanning en bieden een spectaculair uitzicht op de omgeving. Zwembad met infinity view.

Ook beschikt het complex over een ruime carport en een garage uitgezet op straatniveau met ruimte voor meerdere voertuigen. Een lift naar de ondergelegen leefruimtes zorgt voor extra comfort en toegankelijkheid binnen de woning.

Evident is de ligging exclusief en zeer gegeerd, namelijk in het Marbella Club Golf Resort. Bij de kenners beschouwd als de top met een18-hole golfbaan ontworpen door Dave Thomas. Een eigendom in een resort is bovendien een veilige haven met 24/7 security en grote omringende percelen die privacy en rust garanderen. Het resort beschikt verder een paardrijcentrum en een sfeervol golfclubhuis. De ligging in de heuvels van Benahavis is goed voor adembenemende uitzichten tot aan Gibraltar en zelfs de Afrikaanse kustlijn.

Deze villa is de vertaling van leven en genieten in een sensationeel prachtig, stijlvolle omgeving met alle luxe en comfort. Alles is aanwezig; architectuur, modern tech, natuur, rust, ambiance, sport en het bruisende hart van Marbella vlakbij met veel mooie terrassen en resto’s, de haven, nightlife en gerenommeerde luxe fashion stores.Referentie: 831
Bouwjaar: 2023
Prijs: Op aanvraag
Type: Villa
Oppervlakte grond: 4330 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 454 m²
Adres: Marbella, Spanje
2023 08 21 Investinspain Investinspain Marbella Club Golf P13

 • Bedrooms

  6

 • 6

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
2023 08 21 Investinspain Investinspain Marbella Club Golf P74

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

2023 08 21 Investinspain Investinspain Marbella Club Golf P8