Tm Aw Oud Turnhout 33

Villa P&C

Ruime villa in Oud-Turnhout in de typische seventies stijl met 2 aparte delen, geometrische raamvlakken en schuin aflopende dakpartijen. Machtige tuin en buitenzwembad. Bewoonbare oppervlakte 425m2, garage niet bijgerekend.


Architecturaal mooi clean in asymmetrische opbouw gezet. Het volledige concept is minutieus doordacht zowel esthetisch als op functionaliteit. De kamers zijn ruim, luchtig en zeer aangenaam met veel gestretchte perspectieven en royaal binnenstromend licht.

Compacte maar cleane keuken. Mooie materialen. Veel seventies elementen zoals trap en geometrische no-nonsense functionaliteit in vormgeving met slimme opbergoplossingen, cosy hoeken en niveauverschillen die ervoor zorgen dat elke ruimte een eigen verstandige maar ook gezellige invulling krijgt.

6 slaapkamers, tussenverdieping, patio en terrassen, 2 badkamers / sauna en garage. Zwembad met warmtepomp.

Het concept is degelijk, authentiek met veel karakter. De pure schoonheid van de vormgeving komt evident een pak beter tot uiting mits een sobere invulling en focus op de essentie. Belangrijk inzake zorgeloos wooncomfort en zuinig energieverbruik is dat een grondige renovatie heeft plaatsgevonden. De woning is dus instapklaar.

Prima gelegen, in het groen met alle comfort. Sober maar tijdloos cosmopolitan design, evenwicht en synergie met de omringende natuur.Referentie: 642
Bouwjaar: 1974
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 3671 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 425 m²
Adres: Begijnenhoefstraat 18, Oud-Turnhout
Tm Aw Oud Turnhout 35

 • Bedrooms

  6

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Ja

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 263 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Oud Turnhout 10

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Oud Turnhout 11