Aw Kruishoutem 170418 17 Of 35

Villa V&V

Unieke villa temidden de natuur op het einde van een private weg. Het pand werd ontworpen door Marc De Kooning, architect en auteur van oa ‘Fragmenten van architectuur in Belgie - 1980-1990’. Architecturaal sterk concept met focus op de interactie met de natuur, een zeer doordachte ruimteverdeling en een maximale benutting van licht en zicht. De buitenkant is bewust sober gehouden. Je betreedt de woning via een pad langs een apart voorhuis met stallingen, een buiten lounge en een terras met zicht op een strakke waterpartij. Dit alleen al levert een instant vakantiegevoel op. De grote glaspartijen zorgen voor een harmonieuze extensie van binnen naar buiten en omgekeerd. Het overdekte buitenterras filtert mooi het licht.


De perspectieven zijn filmisch royaal en monden uit in een schier eindeloos zicht op de ongerepte natuur en de aangelegde zuidgerichte tuin met vijvers en terrassen. Het resultaat is een unieke rustgevende woonbeleving. Tuinconcept en architectuur zijn bovendien uitgezet in perfect harmonieuze mix wat uitzonderlijk is. Alleen al de tuin is dus zeer waardevol. De woning zelf heeft een coole living met open haard, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De centrale uitgeruste keuken op natuursteen is voorzien van een ruime eetplaats met aansluitend een overdekt terras. Het stijlvolle design laat niets aan de verbeelding over. Alle ingezette materialen en interieurelementen zijn duurzaam, zorgvuldig geselecteerd en van premium kwaliteit.

De woning is ook funktioneel en gerieflijk ondermeer door de vele ingemaakte kasten. Opvallend architecturaal accent zijn de zichtbare spanten. Tot het pakket behoort ook een ruime dubbele garage. Dit is een parel van een woning. Een droomhuis. Chique door de uitgepuurde soberheid, chill en perfect in orde. Badend in het licht met alle voorzieningen voor het hoogste wooncomfort. Abslouut zen door de unieke vergezichten op de immer in beweging zijnde natuur. Prima gesitueerd vrijwel naast het dorp maar volledig in het groen. Bovendien ligt ook Kruishoutem zelf interessant namelijk dicht bij alle belangrijke verbindingswegen. Deze woning is gewoon af. Opportuniteit tout court.


Referentie: 571
Bouwjaar: 1993
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 18100 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 252 m²
Adres: Oudenaardsesteenweg 23, Kruishoutem
Aw Kruishoutem 170418 15 Of 35

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 266 kWh/m²
Vergunning: Nee
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Kruishoutem 170418 20 Of 35

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Kruishoutem 170418 2 Of 35