Tm Aw Vilvoorde 01

Villa VHC

Strakke moderne villa perfect in orde van de hand van BLADT & VIDTS architecten. Gelegen op de hoek van een aangename residentiële groenwijk vlakbij centrum Vilvoorde. Good to know: de Federatie Bouw verleende de woning twee awards voor Interieurbouw.


Sterk architecturaal concept met minimalistisch cleane gevelpartijen in zuivere geometrische belijning. De sobere afgemeten look & feel van het exterieur contrasteert met de uitnodigende warme openheid van het interieur.

Grote landschapsramen trekken overal mooi licht binnen en zorgen voor een visuele extensie naar de terrassen (boven en beneden) en de zuidoost georiënteerde toffe achtertuin. Alle ruimtes ademen een lichtrijk optimisme uit alsook een duurzaam luxueus gevoel door de inzet van uitsluitend mooie waardevolle materialen, het hoge niveau van afwerking en de vele op maat gemaakte interieurelementen. De massief eiken parket alleen al is een fortuin waard.

De bouwheer is bovendien een fijne vakman die zelf veel inbouwmeubilair heeft ontworpen en uitgewerkt en dit altijd met de mooiste houtsoorten zoals bekledingen met massief eikenhout. De badkamermeubelen zijn in teak vervaardigd, kastfronten zijn ofwel gestratificeerde panelen, massief hout of fineer en gelakt. Ook de houten luifels in Afzelia Doussié voor de ramen zijn high end vakwerk en zorgen naast verkoeling in hete zomers dat direct licht mooi gefilterd binnenstroomt.

In deze ruime woning is het aangenaam vertoeven in een stijlvol tijdloos kader met een gezellige cosy touch zoals de sfeervolle open haard in de living. Het wooncomfort is hoog dankzij de duurzame kwaliteit van de materialen en installaties zoals de high end vloerverwarming. Ook op het vlak van energie efficiëntie scoort dit concept hoog bijvoorbeeld door het 4-seizoens inbraakwerend glas met hoge isolatiewaarde en een perfect geïsoleerd lessenaarsdak bekleed met zink patina.

Goed gelegen solide concept in krachtige architecturale stijl opgetrokken uit de beste duurzame materialen met een tijdloze vibe. Voltreffer op het vlak van doordacht energieverbruik. Potentieel naar creatieve invulling toe als gezinswoning maar ook de mix privé/professioneel of een ander samenlevingsconcept zijn opties mits kleine aanpassingen. Mooie tuin en terrassen, rustig gelegen in een aangename buurt, vlakbij alle voorzieningen en op 5 km van de belangrijke verkeersaders.


Referentie: 777
Bouwjaar: 2006
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 569 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 237 m²
Adres: Leliestraat 1, Vilvoorde
Tm Aw Vilvoorde 08

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 210 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Vilvoorde 24

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Frederic Rozier

Tel: 0032 (0)485 41 01 49

Mail: frederict@architectenwoning.be

Tm Aw Vilvoorde 17