Tm Aw Wemmel 10

Villa W

Royale modernistische villa in originele staat annex bijgebouw, wellness en sauna ingeplant in een prachtige zuid west georiënteerde parktuin. Aan de straatkant onzichtbaar verscholen in het groen en dit in centrum Wemmel vlakbij de markt.


Evenwichtig uitgezet complex met eigenzinnige opdeling in ruime volumes. De inzet van veel glas biedt niet alleen fantastisch zicht op de natuur maar zorgt ook bewust voor transparantie en unieke perspectieven doorheen de compartimentering van de verschillende ruimtes. Zo zijn de leefruimtes beneden onderling visueel geconnecteerd dankzij glazen tussenwanden, schuiframen alsook ramen over de volledige lengte van de woning.

Let op de geweldige open haard, de natuurstenen vloeren en de lager gelegen gezellige sixties zitruimte. Zeer mooie originele top keuken in typisch modernistische clean uitgelijnde vormgeving. Aangename touch is ook de overdekte open buitenruimte naast de living. Als het ware een extra ‘outdoor living space ’ met BBQ/haard en zicht op de binnenruimtes door een glazen wand.

Naast inkomhal met vestiaire en toilet beneden verder ook garage, wasplaats en een wijnkelder om u tegen te zeggen. Een massieve houten trap voert ons naar de verdieping via een trapoverloop met mooi ruim bureau. Een niveau hoger de 4 slaapkamers, elk met een eigen prachtig geconserveerde betegelde badkamer en toilet en de master bedroom ook met een sauna.

Alle slaapkamers geven uit op een terras dat over de volledige gevellengte doorloopt. In 2 slaapkamers bevindt zich een wenteltrap die elk naar een extra ruimte onder dak leidt met tussen de 2 ruimtes een buitenruimte die als dakterras kan worden ingericht met geweldig zicht op de tuin.

Daar treffen we verscholen in het groen een kloek bijgebouw met wellness ruimte en sauna. Hier natuurlijk extra mogelijkheden voor een creatieve invulling van onstapnningsruimte tot bureau, atelier of gastenverblijf.

Zalige villa in magnifieke rationeel modernistische vormgeving met unieke filmische leefruimtes met front zicht op de tuin. Inzet van uitsluitend duurzame high-end materialen. Zorgzaam onderhouden met behoud van de originele elementen.

Alle mogelijkheden zijn voorhanden voor een gepersonaliseerde invulling dankzij de vele ruimtes, zoldervolumes en bijgebouw. Paradijselijk weggedoken in een oase van groen maar toch centrum Wemmel op een boogscheut van de grote verkeersaders, de luchthaven en het bruisende Brussel.


Referentie: 769
Bouwjaar: 1977
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 3041 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 400 m²
Adres: Steenweg op Brussel 108, Wemmel
Tm Aw Wemmel 22

 • Bedrooms

  5

 • 4

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 271 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Wemmel 13

Nicolas Neefs BIV/IPI 514.607

ERA KEY ONE

De Limburg Stirumlaan 21

1780 Wemmel

Tel: 0473 53 79 97

Mail: nicolas.neefs@era.be

Tm Aw Wemmel 8