Aw Sint Genesius Rode 22

Woning C

Half open woning in rustige straat Sint-Genesius-Rode. Eigen woning van Fabienne Coppens, kunstenares en decoratrice. Volledig getransformeerd van doorsnee pand naar uniek architecturaal concept met doorgedreven aanpassingen aan de binnenkant van de woning. Fabienne is experte schildertechnieken, van patines tot muurschilderingen. Zij heeft dan ook de renovatie integraal zelf in handen genomen.


Aan de buitenkant zorgt de cool verweerde houten constructie ritmisch in lattenwerk uitgezet al onmiddellijk voor een sterke look. Eenmaal binnen lopen alle ruimtes van de benedenverdieping in open compartimenten in mekaar over. De verdeling is extreem doordacht naar open space toe en functionaliteit. De metalen vloer in het eerste gedeelte match perfect met de betonnen vloer van de glazen annex. Deze constructie verruimt spectaculair het gelijkvloers en zorgt voor mooi binnenstromend licht en extensie binnen/buiten met zicht op de aangename stadstuin. De gerestaureerde Raymond Loewy keuken is de eye catcher van de benedenverdieping. Bureau / werkruimte, eetruimte, zithoek, terras en stadstuintje liggen in het verlengde ervan, een conceptuele opbouw volledig in functie van een optimale ruimtebeleving.

Buiten is ook een grote berging voorhanden. De 1ste verdieping telt 2 luchtige kinderkamers en een badkamer in mortex. De grote master bedroom bevindt zich onder dak. Feelgood woning met maximale benutting van ruimte, licht en zicht. Intelligent architecturaal concept clever uitgewerkt zowel functioneel als esthetisch. Top in orde met inzet van alleen maar mooie duurzame materialen. Als expert people renoveren om er zelf te wonen is het concept doorgaans tot in detail beredeneerd op alle parameters. Opportuniteit dus. Bijkomende troef : fixatie op zuinig energieverbruik met een EPC van 147. Ook de ligging is prima : rustig, in een mooie straat en op een boogscheut van de hectiek van de hoofdstad.


Referentie: 614
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 246 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 142 m²
Adres: Hoogveldlaan 9, Sint-Genesius-Rode
Aw Sint Genesius Rode 8

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 147 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Sint Genesius Rode 3

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Sint Genesius Rode 5