Rm34945 Hdr Edit 2

Woning D

Ruime designwoning hartje Waregem met strakke tuin, zwemvijver en verschillende terrassen. Stijlvol en uiterst doordacht concept van architect Annemie Demeulemeester die voluit is gegaan voor licht, zicht en een fantastische ruimtebeleving.


De woning is perfect onderhouden, uitgezet met uitsluitend duurzame kwaliteitsmaterialen, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. De gevel is massief gesloten en sober. Inkomhal met toegang tot 2 inpandige garages.

Van het moment men de woning betreedt ontvouwt zich een luchtig universum van aangenaam binnenstromend licht, magnifieke perspectieven en zicht op groen en natuur. Het overdekte binnenterras fungeert als filter naar de leefruimtes. De 1-room living woonruimtes omvatten een coole keuken met machtig keukeneiland in basalt, ontbijthoek, aperobar en eettafel in zebranofineer. Aansluitend de royale zithoek met exclusieve salontafel en wandtablet in zebrano.

Let op de vele op maat gemaakte ingebouwde lades en kasten. Rondom gemotoriseerde screens die fel licht en warmte buitenhouden en openschuivende ramen aan de zuid- en westgevels. Vide met gastentoilet en coole stalen trap die leidt naar de 1e verdieping met 3 ruime slaapkamers die perfect kunnen herdacht worden als bureau, extra speelkamer, guest room etc…Verder een inloopdressing en 2 moderne badkamers. De nachthal voert ons naar een ruime zolderverdieping met potentieel voor extra slaapkamers of andere ruimtes naar keuze. Betonnen vloerplaat en technische vloerbekleding zijn voorzien.

Het concept van deze woning focust volledig op luxe, zuivere belijning, optimale ruimtebeleving en verbinding met de natuurlijke omgeving. De vele doordacht ingeplante glaspartijen stretchen dan ook bewust het interieur naar buiten wat voor een organische extensie zorgt van binnen naar buiten en omgekeerd. 4 ruime terrassen in gekleurd poly-beton en de prachtige nieuwe zwemvijver (met filterzone) vergroten nog eens het zalige lounge-en vakantiegevoel.

De tuin met extra berging naar ontwerp en uitvoering van tuin- en landschapsarchitect Denis Dujardin is mooi volgroeid. En onderhoudsarm dankzij deskundig geselecteerde beplanting. Remote bedienbare elektrische punten voor tuinverlichting garanderen extra sfeer. Zeer aangename woning.

Architecturaal hoogstandje met focus op mooie luchtige ruimtes, licht en zicht. Uitgepuurd en sober maar premium op alle parameters. Luxueus en comfortabel naar de noden en wensen van de meer veeleisende moderne mens. Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en voorzien van de nodige high tech. Met regenput en dompelpomp, koele berging, wasruimte en wijnkelder. Toplocatie: een groene oase van rust en ontspanning in hartje stad. Met dubbele garage, vlakbij alle voorzieningen en met makkelijke aansluiting naar de grote verkeersaders. Uniek.


Referentie: 850
Bouwjaar: 2001
Prijs: € 732.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 862 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 269 m²
Adres: Vredestraat 33, Waregem
Rm34844 Edit

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 298 kWh/m²
P-score: A
G-score: A
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Rm34923 Hdr Edit

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Rm35107 Hdr Edit Copy1