Oudebaan61 Affligem 03 Web

Woning DV

Coole recente villa (bouwjaar 2016) rustig gelegen in het mooie Affligem op een boogscheut van Brussel. Uitgepuurde vormgeving met focus op essentie en harmonie. Lijnen, perspectieven en ruimtes vloeien organisch in mekaar over wat voor een unieke, spatieuze en rustgevende beleving zorgt.


Sober kleurenpalet benadrukt dit effect. Elke ruimte is conceptueel doordacht zowel naar woonbeleving toe als naar functionaliteit en optimaal benutten van beschikbare oppervlaktes. Deze woning ademt licht en luchtigheid. De afwerkingsgraad is zeer hoog. Master bedroom met eigen badkamer en dressing, 2 mooie kinderkamers en een douchekamer. De sauna is een extra troef. Er is bovendien een verstandig lichtplan uitgezet voor deze woning die ook nog eens volledig onderkelderd is.

Zonder discussie een opportuniteit zowel naar architecturaal concept toe als naar functionaliteit en aangenaam wooncomfort. Zeer interessant is bovendien dat luxe hier perfect in combo is gezet met een laag verbruik dus ook lage energiefacturen. Deze fixatie op zuinigheid en ecologie vertaalt zich in heel wat ingrepen en evident ook in de installatie van warmtepompen. Knap staaltje van future proof architectuur gegoten in een magnifieke zen minimalistische vormgeving.


Referentie: 586
Bouwjaar: 2016
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 815 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 365 m²
Adres: Oudebaan 61, Affligem
Oudebaan61 Affligem 13 Web

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Ja

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 93 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Oudebaan61 Affligem 15 Web

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Oudebaan61 Affligem 18 Web