Tm Aw Lochristi 01

Woning H

Modernistische brutalistische woning uit 1980 met prachtige tuin naar ontwerp van de Gentse architect Camiel Pattheeuws. Luchtig ruim pand (bewoonbare oppervlakte 244m²) gelegen op een mooi perceel (1073m2) en levenslang zorgvuldig onderhouden en gekoesterd.


Karaktervolle inkom doorlopend naar de leefruimtes die verstandig zijn opgedeeld in een open structuur met toch voldoende touches voor gezelligheid en privacy. Let op het niveauverschil wat extra dynamiek creeërt, de inzet van beton om het volume te accentueren en de combinatie met warm hout.

Aangename lichtinval en prachtig zicht op groen. Extra ruimte polyvalent inzetbaar bijv. als bureau. Bovenverdieping onder dak met gerieflijke ingemaakte kasten, parket, een badkamer en 3 slaapkamers met mogelijkheid tot extensie naar 4 volumes. De master bedroom gericht naar de tuin is immers een latere samenvoeging van 2 voormalige slaapkamers met elk een aparte ingang, verwarming, verlichting etc… Dit schept mogelijkheden naar de creatieve uitbreiding van de kamers op de bovenverdieping. Wie wenst kan makkelijk een extra slaapkamer, logeerkamer, speelkamer, bureau etc… creëren.

Architecturaal mooie, open en ruime woning met mogelijkheden naar polyvalente invulling en uitbreiding van de bestaande ruimtes. De modernistische visie is overal geprononceerd doorgetrokken in een kenmerkende mix van beton, glas en hout. Solide structuur, duurzame dikwijls ruw gehouden kwaliteitsmaterialen en hoog niveau van afwerking. Prima onderhouden.

De natuurlijk aangelegde tuin met vergezicht, oude bomen en veel biodiversiteit is een oase van rust. Grote garage. Inplant in een gemoedelijke groene omgeving vlakbij voorzieningen en alle belangrijke invalswegen.


Referentie: 734
Bouwjaar: 1980
Prijs: Verkocht
Oppervlakte grond: 1073 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 244 m²
Adres: Magerakkerlaan 5, Lochristi
Tm Aw Lochristi 22

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 403 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Lochristi 06

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Frederic Rozier

Tel: 0032 (0)485 41 01 49

Mail: frederict@architectenwoning.be

Tm Aw Lochristi 12