Tm Aw Antwerpen 22

Woning K

Statige 19de eeuwse burgerwoning met modern top interieur centraal gelegen in de historische kern van Antwerpen. Magnifiek renovatieproject door Architect Koen Van Synghel i.s.m. architect Jan Strobbe.


Architecturale parel door deskundig behoud van de prachtige originele elementen in combinatie met een strak design. Opgewaardeerde originele voorgevel. Het interieur bestaat uit 4 niveaus met telkens mooie luchtig opengewerkte ruimtes in een spel van wit/zwart met premium design afwerking.

De benutting van de beschikbare oppervlakte is optimaal doordacht en zeer verstandig qua indeling. Sous sol met ruime comfortabele badkamer perfect in orde met alle voorzieningen. Gelijkvloers met originele mozaïeken vloer en master bedroom.

Op de 1ste verdieping vormen eetruimte en keuken 1 luchtig organisch geheel in een one room living concept. Hyper-geïnstalleerde keuken op originele plankenvloer met fantastische patine.

De leefruimte bevindt zich op de 2e verdieping en geniet een zeer aangename lichtinval. Opnieuw mix van originele vloeren en tijdloze design elementen.

Extensie van perspectief wordt gerealiseerd door de customized kastenwand die over de volledige lengte van de living is gestretcht. Vanuit leefruimte dubbele deur naar aangenaam ruim en rustig stadsterras met geweldig vergezicht.

De woning is instapklaar en bijzonder aangenaam, comfortabel en functioneel. Het volledige interieur is premium in strakke luxe design getrokken zonder aan de oorspronkelijke ziel van dit karakterpand te raken. Alle waardevolle originele elementen zijn naadloos geïntegreerd in een modern totaalconcept.


Referentie: 650
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 55 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 155 m²
Adres: Van Geertstraat 89, Borgerhout
Tm Aw Antwerpen 9

 • Bedrooms

  1

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 312 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Antwerpen 3

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Antwerpen 11