Immofotos Westmalle 4

Woning K

Originele post-modernistische villa uit 1991 van de Turnhoutse architect Diederik Nagels. Perfect in orde en mooi weggedoken in het groen in een verkeersluwe woonwijk tussen Westmalle en Sint-Antonius.


Verrassend sterke vormgeving met originele zowel prismatische als afgeronde volumes gevat in een sober maar opvallend kleurenpallet. De luchtige ruimtes met mooie perspectieven zijn gericht op een open woonbeleving en maximale aansluiting met de natuur rondom. Grote dynamische glaspartijen zorgen voor een dansende lichtinval doorheen het volledige concept. Knappe esthetiek met bestudeerd spel van tinten, contrasten, vormen en lijnen.

Het gelijkvloers met vloerverwarming omvat een open inkomhal met zwevende wenteltrap in staal en glas. De royale leefruimtes met open ingerichte keuken lopen met schuiframen uit op een groot zuidwest georiënteerd lounge terras. Afzonderlijke en volledig ingerichte kantoorruimte wat mogelijkheden creëert voor wonen/werken in de zin van home office of zelfstandige activiteit

Naast esthetiek en vormgeving heeft Nagels ook duidelijk veel aandacht besteed aan functionaliteit in de zin van handige opbergmodaliteiten en veel bergruimtes in afgesloten kasten.

Op de 1e verdieping een gedurfd staaltje originele vormgeving met een passerelle in zwart geïmpregneerd staal en glas in zwevende constructie boven de living room. Hier treffen we 3 ruime slaapkamers met elk ingemaakte kasten waarvan 1 slpk met mezzanine. Karaktervolle badkamer met meubilair en ligbad, dubbele lavabo, douche, toilet. Voorts nog een was- en stookplaats met recent vernieuwde hoogrendementsketel. Voorts nog een carport voor 2 auto's.

Sterk concept tot in de details doordacht in een stevige originele constructie met licht, zicht en ruimte doorheen de volledige woning. Mooie materialen, prima onderhouden. Instapklaar. In het groen genesteld in een sympathieke rustige wijk vlakbij alle voorzieningen met de dorpscentra van Westmalle en Sint-Antonius op 2,5km afstand, het openbaar vervoer op loopafstand en een vlotte aansluiting met de grote verkeersaders E34 en E19.


Referentie: 771
Bouwjaar: 1991
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 1059 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 152 m²
Adres: Epicealaan 20, Westmalle
Img 20220907 100606

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 247 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Ja
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Immofotos Westmalle 7

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Immofotos Westmalle