Tm Aw Moeskroen 35

Woning L

Architecturaal complex uitgezet rond een patio met een ruim boerderijgedeelte en een modernistische woonvleugel van de hand van de iconische Belgische architect Arthur Degeyter. Eeuwenoude rurale geschiedenis en hedendaags design komen hier sereen samen in 1 vloeiend architecturaal verhaal.


Vanaf de straatkant is de bewaarde boerderij te zien: een kloeke, gesloten en sobere functionele constructie met een dakpannen dak en een robuuste traditionele uitstraling. Bij het betreden van het pand via een smeedijzeren deur, vervaardigd door Roger Bonduel, wordt al snel een modernistische touch onthuld die een glimp geeft van wat zich achter de boerderijgevel bevindt.

Een bakstenen patio met een kenmerkend houten plafond vormt de overgang naar het moderne ontwerp. De woon-, eet- en slaapruimtes bevinden zich in de nieuwe vleugel volledig ontworpen door Arthur Degeyter. Dit gedeelte is perfect in orde en biedt alle comfort en moderne voorzieningen.

De prachtige leefruimtes beneden met grote dynamische glaspartijen verschaffen een uniek zicht op tuin en patio en baden in mooi binnenstromend licht. Let op de inzet van de typisch modernistische houten plafonds en de geometrisch doordachte verdeling van de volumes.

Naast de moderne woonruimtes bevinden zich oude gedeeltes van het vroegere pand die momenteel worden gebruikt als opslagruimtes maar die flexibel kunnen worden herbestemd voor andere doeleinden. Er zijn verder ook nog aparte hangaars ontworpen door Arthur Degeyter, die eveneens flexibel kunnen worden ingevuld

De woning wordt omzoomd door een grote tuin en weilanden wat veel mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten en genieten van ongerepte natuur. Deel uitmakend van de tuin is een perceel bouwgrond van 455m2 gelegen aan de straatkant.

Prachtig concept met alle mogelijkheden en voorzieningen. Unieke architectuur van een grootmeester. Prima gelegen in het mooie groen en dicht bij alle voorzieningen. Indien gewenst omwille van de vele ruimtes en mogelijkheden perfect polyvalent en creatief invulbaar als privé woning in combinatie met een zelfstandige, commerciële of artistieke activiteit. Ook diverse formules van co-wonen zijn mogelijk.Referentie: 826
Prijs: € 790.000
Type: Woning
Oppervlakte grond: 7878 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 330 m²
Adres: Menenstraat 276, Moeskroen
Tm Aw Moeskroen 05

 • Bedrooms

  5

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 496 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Moeskroen 12

Contacteer makelaar

Arnaud Sélection

Tel: +32 495 34 80 27

Mail: arnaud@arnaud-selection.com

Tm Aw Moeskroen 09