Thumbnail Tm Aw Haaltert 01

Woning T

Unieke villa top in orde met terrassen en prachtige tuin uitgezet in een modernistische architectuur met beton en glas. Meerdere niveaus met 3 doordacht gestapelde kubussen in een fantastisch sculpturaal design met horizontale baksteenlagen aan de buitenkant.


Concept en uitvoering van Graux & Baeyens Architecten die bekend staan om hun modernistische bouwwerken uitgezet in uitgepuurde design. Geen onnodige ornamenten of visuele stoorzenders hier, maar machtige volumes in strakke belijningen met niets dan licht en zicht in functie van een sublieme woonbeleving.

De interieurs van dit pand zijn consequent de GBA filosofie eveneens licht en luchtig dankzij grote landschapsramen en lichtkoepels die voor een fantastische ruimtesensatie zorgen. Grote toegevoegde waarde naar invulling, afwerking en beleving toe is zeker ook het geweldige vakwerk van Minus, voormalige schrijnwerkerij uitgebouwd tot top bedrijf van interieurarchitecte Sophie Popelier.

Hier wonen, ontspannen en werken betekent alle dagen harmonie, contemplatie en feelgood in een stylish kader omgeven door groen. Een ervaring die nog extra wordt versterkt door de minimalistische aankleding van het geheel, het vele wit dat licht weerkaatst in schakeringen, de machtige perspectieven met zicht op omringend landschap, de natuurlijke houttinten en de premium subtiele designverlichting.

De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime inkom/ gang en een polyvalente ruimte – ideaal als kabinet, office, studio etc… Daarnaast zijn de slaapkamers gesitueerd met sereen zicht op natuur alsook een moderne badkamer met vrijstaand bad. Verdieping 1 herbergt een volledig uitgeruste keuken met doorloop naar een groot leefterras. Let op de talrijke ingebouwde opbergoplossingen. Het bovenste blok is uitgezet als living, zitruimte en lounge met ook hier doorloop naar een groot zonneterras met infiniti view.

De architectuur is duidelijk gericht op extensie van binnen naar buiten en omgekeerd wat ervoor zorgt dat de binnenruimtes exponentieel ruimer worden en organisch opgaan in een groter natuurlijk geheel. Terrassen en balkons van niveau 1 en 2 zijn via een trap verbonden. Het vele mooie hout zorgt voor warmte en gezelligheid als contrast met de strakke designelementen. Een grote volgroeide tuin omringt de woning met diverse betonmuurtjes als optische verdeling en parkingplaats.

Sterk ontwerp dat harmonie, soberheid en verbondenheid uitstraalt voorzien van alle luxe om alle dagen puur en volop van het leven te genieten. Benedenverdieping met mogelijkheden voor beroepsactiviteit. Instapklaar.


Referentie: 851
Bouwjaar: 2010
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 2122 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 247 m²
Adres: Edestraat 72A, Haaltert
Tm Aw Haaltert 16

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 107 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Haaltert 20

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Haaltert 02