Tm Aw Edegem 22

Woning V

Ruime, strak moderne woning met tuin residentieel gelegen in Edegem ontworpen door Polo architecten (1998). Het duo Mauro Poponcini & Patrick Lootens zijn samen met hun team internationaal gereputeerd. Ze staan bekend om een sterke visie op architectuur, high-end expertise en ruime ervaring.


Opvallende voorgevel in clean uitgezette compositie met uitgebreide gesloten bufferzone. Mooie integratie van moderne architectuur in een modernistische buurt. Premium concept perfect in orde. Speerpunten zijn flexibele ruimteverdeling, licht en perspectief. Functionaliteit en esthetiek worden naadloos verzoend. Resultaat is een sobere luxueuze chic in royale volumes die helder geometrisch zijn uitgezet.

De alomtegenwoordige glaspartijen trekken natuur en hemel binnen wat een bevrijdend gevoel oplevert en voor een stadswoning geen evidentie is. Semi-transparante wanden zorgen voor een extra dimensie van openheid terwijl ook aparte hubs worden gecreëerd met een eigen functionaliteit en geborgenheid.
De idee van compartimenteren/opengooien van ruimtes naargelang behoefte, mood of gelegenheid wordt doorgetrokken in het volledige concept. Woonkamer, eetplaats en keuken vloeien organisch in mekaar over maar wel met de mogelijkheid om gescheiden cosy hubs te vormen.

Op elke verdieping zijn terrassen die vanuit dezelfde logica schuifelementen bevatten. Het luchtige aspect wordt extra benadrukt door overal witte muren esthetisch in contrast gezet met warm hout, staal en betonnen plafonds. Let op het prachtige parket. Wit is ook functioneel en zorgt voor maximale absorptie van licht zodat ook meer afgesloten ruimtes nooit versomberen.

Hyper-geïnstalleerde keuken volledig geïntegreerd in de strakke architectuur. Top badkamer. Mooie slaapkamers op 2 verdiepingen. Tal van opbergmogelijkheden en ingemaakte kasten voor een immer cleane look. Materialen, installaties en afwerking premium. Zicht op groen op alle terrassen. Er zijn geen minpunten aan dit verhaal. Ook de locatie zit goed: rustig residentieel vlakbij alle voorzieningen, winkels en invalswegen en op een boogscheut van het kloppende hart van Antwerpen.


Referentie: 699
Bouwjaar: 1998
Prijs: Verkocht
Type: Woning
Oppervlakte grond: 400 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 300 m²
Adres: Pieter Van den Bemdenlaan 8, Edegem
Tm Aw Edegem 7

 • Bedrooms

  3

 • 2

 • Garage

  Ja

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 192 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Tm Aw Edegem 8

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Tm Aw Edegem 11