Aw Oosterzele 27

Woning V&R

Minimalistische nieuwbouw villa in Oosterzele van Group O architecten naar ontwerp van Jan De Brabandere. Fantastisch doordachte staalbouwconstructie op een hellend terrein met parkeerzone onder het gelijkvloers waar zich in een hoek de leefruimtes bevinden gegroepeerd rond eenterras. Uitgepuurd bouwwerk dat integraal focust op openheid en maximale benutting van de beschikbare oppervlakte.


Hier geen storende ornamenten maar architectuur in functie van essentie, evenwicht en zuiver perspectief. Elke ruimte is conceptueel tot in detail afgewogen wat voor een unieke, spatieuze en ingetogen beleving zorgt. De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten. Resultaat is overal zicht op groen en maximale lichtinval. Het interieur is een consistent aangehouden esthetische mix van beton, witte muren en staal. Wit wordt doorgetrokken doorheen de volledige woning en regelmatig in contrast gezet met hout, beton/staal of zwarte elementen wat zorgt voor een über coole esthetiek. Maar wit is ook functioneel in die zin dat licht maximaal wordt binnengetrokken en geabsorbeerd wordt in ontelbare schakeringen op de muren wat toelaat in de constructie om voldoende privacy te garanderen zonder dat de woning versombert.

De villa staat top in orde. Materialen en afwerking zijn premium. Hyper-geïnstalleerde keuken perfect geïntegreerd in de architectuur. Zowel eet- als leefkamer kijken uit op de tuin met aan elke kant van de constructie een terras. Wanneer de ramen zijn opengeschoven zijn terrassen en leefruimte in doorloop uitgezet wat voor een zeer aangename luchtige ruimtebeleving zorgt. Op de eerste verdieping een master bedroom, 2 slaapkamers en een badkamer. Top architecturaal concept, ruim en tegelijkertijd compact genoeg om geborgenheid te garanderen. Premium wooncomfort op alle parameters en mooie ligging. Instapklaar.


Referentie: 625
Bouwjaar: 2013
Prijs: Verkocht
Type: Villa
Oppervlakte grond: 791 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 180 m²
Adres: Van Thorenburghlaan 38, Oosterzele
Aw Oosterzele 23

 • Bedrooms

  3

 • 1

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Ja

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 153 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw Oosterzele 20

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw Oosterzele 5