Aw De Panne 018

App VE - Res NORMANDY

Authentiek interbellum appartement ZEEDIJK De Panne met zicht op zee en dit vanuit alle ramen. Gesitueerd 3de verdieping hoek in magnifiek gebouw: Residentie Normandy of het voormalige grand luxehotel Normande. Destijds in het interbellum waren er meerdere van dat genre statige hotels op de Zeedijk. Dit complex is gelukkig perfect behouden.


Van het moment men de centrale deur opendoet komt men dan ook in een romantische wereld van schoonheid en stijl, getuige de prachtige traphal met lift. Het appartement zelf bestaat vooral uit 2 grote ruimtes op waardevol parket : inkom, woonkamer/living, uitgeruste keuken, douchekamer, apart toilet en KELDER. De tijd is hier verstild. De rust compleet. De stijl is volledig origineel en uitgepuurd mooi. Alle focus gaat naar lichtinval, zicht en zee met immer veranderend spektakel van wolken, golven en strand. 

Hier geen grote luxe maar zuiverheid en mooie robuuste architectuur. Ook technisch is het appartement in orde : elektriciteit conform, individuele verwarming op gas en dubbele beglazing. EPC: 360 kWh/m² . Ons inziens is vooral voor keuken en badkamertje een update naar smart comfortnormen wel aangewezen. Liefst in samenwerking met een verstandige architect dus met behoud van de originele vibe. Zeer interessante prijs. Ideaal als eigen woning of vakantiewoning al dan niet in combo met mogelijke andere verhuurformules. Top deal.


Reference: 599
Prix: Vendu
Type: Appartement
Surface du sol: 134 m²
Surface habitable: 40 m²
Adress: Kunstenaarslaan 15, De Panne, Belgique
Aw De Panne 003

 • Bedrooms

  0

 • 0

 • Garage

  Non

 • Garden

  Non

 • Swimming pool

  Non

 • Sauna

  Non

 • Roofed swimming pool

  Non


CEP: 222 kWh/m²
Permis: Oui
Invocation: Non
Décision judiciaire: Non
Droit de préemption: Non
Permis de lotissement: Non
Destination d'urbanisme: Woongebied
Aw De Panne 011

Contacter courtrier

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw De Panne 010