Aw De Panne 018

App VE - Res NORMANDY

Authentiek interbellum appartement ZEEDIJK De Panne met zicht op zee en dit vanuit alle ramen. Gesitueerd 3de verdieping hoek in magnifiek gebouw: Residentie Normandy of het voormalige grand luxehotel Normande. Destijds in het interbellum waren er meerdere van dat genre statige hotels op de Zeedijk. Dit complex is gelukkig perfect behouden.


Van het moment men de centrale deur opendoet komt men dan ook in een romantische wereld van schoonheid en stijl, getuige de prachtige traphal met lift. Het appartement zelf bestaat vooral uit 2 grote ruimtes op waardevol parket : inkom, woonkamer/living, uitgeruste keuken, douchekamer, apart toilet en KELDER. De tijd is hier verstild. De rust compleet. De stijl is volledig origineel en uitgepuurd mooi. Alle focus gaat naar lichtinval, zicht en zee met immer veranderend spektakel van wolken, golven en strand.

Hier geen grote luxe maar zuiverheid en mooie robuuste architectuur. Ook technisch is het appartement in orde : elektriciteit conform, individuele verwarming op gas en dubbele beglazing. EPC: 360 kWh/m² . Ons inziens is vooral voor keuken en badkamertje een update naar smart comfortnormen wel aangewezen. Liefst in samenwerking met een verstandige architect dus met behoud van de originele vibe. Zeer interessante prijs. Ideaal als eigen woning of vakantiewoning al dan niet in combo met mogelijke andere verhuurformules. Top deal.


Referentie: 599
Prijs: Verkocht
Type: Appartement
Oppervlakte grond: 134 m²
Oppervlakte bewoonbaar: 40 m²
Adres: Kunstenaarslaan 15, De Panne
Aw De Panne 003

 • Bedrooms

  0

 • 0

 • Garage

  Nee

 • Garden

  Nee

 • Swimming pool

  Nee

 • Sauna

  Nee

 • Roofed swimming pool

  Nee


EPC: 222 kWh/m²
Vergunning: Ja
Dagvaarding: Nee
Rechterlijke beslissing: Nee
Voorkooprecht: Nee
Verkavelings vergunning: Nee
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Aw De Panne 011

Contacteer makelaar

ArchitectenWoning - Kristof Welleman

Tel: M +32 (0)498 44 26 98

Mail: kristof@architectenwoning.be

Aw De Panne 010